Gandhi
Stukjes pangasiusfilet, gefrituurd in een deeg van kikkererwtenmeel.
Fijn gekruide kleine garnalen op zacht brood, een heel speciaal voorgerecht.
Stukjes gekruide kipfilet, gefrituurd in een deeg van kikkererwtenmeel.
Kleine stukjes malse kipfilet in een zoetzure tamarindesaus.
Kleine stukjes malse kipfilet in een zoetzure tamarindesaus.
Kippenvleugels, gemarineerd in pittige Indiase kruiden en gegrild in de tandoori-kleioven.
Gemarineerde stukjes kip en lamsvlees Gegrild in de tandoori kleioven.
Een heldere linzensoep met verse Koriander en een tikje citroensap.
Romige, volle soep. Met linzen, rijst, koriander, knoflook en citroen. (Kan ook vegan met soya room)
Medium pittige soep uit Zuid-India, een combinatie van linzen, citroensap en koriander. (Kan ook vegan met soya room)
Aardappelen en doperwtjes, verpakt in een driehoekje van deeg.
Gebakken balletjes ui met koriander, paprika, kikkererwtenmeel en verse kruiden. Een traditioneel vegetarisch gerecht.
Vegetarische gerecht, zelf gemaakte Indiase kaas, eerst gemarineerd en daarna gegrild in de tandoori-kleioven.
Een heerlijk mild vegetarisch gerecht. Een combinatie van diverse groenten, rozijnen, amandelschaafsel, kokos en room (kan ook vegan)
Een lekker zoet gerecht. Zelfgemaakte Indiase kaas met rozijnen, amandelschaafsel, kokos en room
Een combinatie van zelfgemaakte Indiase kaas en bladspinazie met een aroma van knoflook, citroensap en verse kruiden.
De groente wordt bereid met een speciale balti pasta (mengsel van verse specerijen) en geserveerd met veel verse koriander.
Diverse groenten, bereid met paprika, linzen en Indiase kruiden. Een mooie balans tussen zoet, zuur en pittig.
Een medium pittig vegetarisch gerecht. Combinatie van diverse groenten gekruid met paprika, gember en verse koriander.
Blokjes paneer in een curry met paprika en ui.
Diverse groenten, bereid met knoflook, gember, groene paprika en Indiase kruiden.
Blokjes paneer in een scherpe saus met citroen.
Een combinatie van kipfilet uit de kleioven in een heerlijke curry met vruchten, rozijnen, kokos en room.
Kipfilet, gegrild uit de tandoori oven in een zoete saus met kokos, rozijnen en amandelen.
Een overheerlijke milde curry. Gemarineerde kip, eerst gegrild in de tandoori-kleioven, daarna bereid met rozijnen, kokos en room.
Kip of lam + €1,00 Een zeer zacht currygerecht. Mals vlees bereid met rozijnen, amandelschaafsel, kokos, mangopuree en lychee, daarna afgemaakt met heerlijke room.
Kip of lam + €1,00 het vlees wordt bereid met een balti pasta (mengsel van verse specerijen) en geserveerd met veel verse koriander.
Kip of lam + €1,00 Mals vlees, bereid met paprika, linzen en Indiase kruiden. Een mooie balans tussen zoet, zuur en pittig.
Kip of lam + €1,00 Een bijzondere combinatie van zachte stukjes vlees en bladspinazie, bereid met knoflook, gember, citroensap en verse kruiden.
Kip of lam + €1,00 Een medium pittig vleesgerecht. Combinatie van gekruid vlees met paprika, ui, gember, knoflook en Indiase kruiden.
Kip of lam + €1,00 Een medium gerecht, bereid met verse tomaat, paprika en Indiase kruiden.
Kip of lam + €1,00 Heerlijk zacht vlees in een curry saus. Afgemaakt met heel fijne knoflook en verse tomaten.
Kip of lam + €1,00 Mals vlees bereid met knoflook, gember, groene paprika en Indiase kruiden.
Kip of lam + €1,00 Dit vlees gerecht is afkomstig uit Madras, een stad in het zuidelijk deel van India. Mals vlees bereid met heel fijn gemalen chili, citroensap, gember, knoflook en verse koriander.
Kip of lam + €1,00 Een pittig gerecht zoals murgh madras, maar dan met zeer pittige fijngemalen gedroogde chilipeper, citroen, fijne knoflook, aardappeltje en gember.
De grote garnalen worden eerst gegrild in de tandoori-oven Daarna bereid met speciale verse specerijen, balti pasta, champignons en verse koriander.
Stukjes pangasiusfilet bereid met paprika, groentemix en Bengaalse kruiden.
Stukjes pangasiusfilet bereid met paprika, uien, tomaten en Indiase kruiden. Lekker kruidig.
De garnalen worden eerst gemarineerd in verse kruiden en specijren, en daarna gegrild in de tandoori-oven en afgemaakt met verse tomaten, paprika en ui.
Een overheerlijke vegetarische biryani. Een combinatie van rijst, diverse groenten, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Een speciale vegetarische biryani. Een combinatie van rijst, diverse vruchten, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Een combinatie van rijst, malse gegrilde kipfilet. bereid met paprika, verse koriander,rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Een verrassende combinatie van kleine garnalen, rijst, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Een speciaal biryanigerecht voor de liefhebber. Jumbo garnalen bereid met rijst, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Gegrild malse stukjes kipfilet, geserveerd met nan brood of basmati rijst.
Een traditioneel en beroemd Indiaas gerecht, heerlijk malse kippenboutjes, gemarineerd en gegrild in de tandoori-kleioven.
Malse stukjes kipfilet, gemarineerd in verse kruiden en daarna gegrild in de tandoori-kleioven.
Grote garnalen gemarineerd in verse kruiden en daarna gegrild in de tandoori-kleioven.
Gemarineerde kipfilet, kippenboutjes Gegrild in de tandoori-kleioven.
Gemarineerde kipfilet, kippenboutjes en een grote garnaal.
In India wordt veel rijst gegeten en men kent dan ook veel variatie op gewone witte rijst. Een heerlijk gerecht van Basmati rijst met rozijnen, amandelschaafsel, kokos en verse kruiden.
Een frisse salade met ijsbergsla, tomaten, komkommer en mintsaus.
Een frisse salade met zelfgemaakte Indiase kaas, ijsbergsla,tomaten en komkommer.
Fijn gesneden champignons met uien, paprika, verse koriander in een kruidenmengsel.
Een combinatie van diverse groenten, licht gekruid met paprika, uien, en verse koriander.
Pittig gekruide curry van aardappelen in een heerlijke saus.
Een heerlijk bijgerecht. Een combinatie van aardappelen en bladspinazie, licht gekruid en afgemaakt met fijne knoflook en citroensap.
Aardappelen en bloemkool, bereid in een gemengde kerrie kruidensaus.
Een combinatie van linzen, bereid met gember, ui, fijngesneden knoflook en verse koriander.
Een mengsel van yoghurt, tomaat en komkommer. Raita is de perfecte verkoeling bij pittige curry’s.
Gevuld met diverse groenten
Gevuld met zelfgemaakte Indiase kaas.