Menukaart

Voorgerechten

  • 1. Dal Soep €4,50

    Een heldere linzensoep met verse koriander en een tikje citroensap.

  • 2. Mulligatawny Soep €5,00

    Medium pittige soep uit Zuid-India, een combinatie van linzen, citroensap, koriander en verse kruiden.

  • 3. Gravy Soep €5,00

    Romige, volle soep met linzen, rijst, koriander, knoflook en citroen.

  • 4. Samosa €5,50

    Aardappelen en doperwtjes, verpakt in een driehoekje van bladerdeeg.

  • 5. Onion Bhaji €5,00

    Gebakken balletjes ui met koriander, paprika, kikkererwtenmeel en verse kruiden. Een traditioneel vegetarisch gerecht.

  • 6. Chicken Pakora €5,75

    Stukjes gekruide kipfilet, gefrituurd in een deeg van kikkererwtenmeel.

  • 7. Murgh Chat €6,00

    Kleine stukjes malse kipfilet in een zoetzure tamarindesaus.

  • 8. Murgh Tikka €6,00

    Malse stukjes kipfilet gemarineerd in verse kruiden en daarna gegrild in de tandoori-kleioven.

  • 9. Fish Pakora €6,00

    Stukjes pangasiusfilet gefrituurd in een deeg van kikkererwtenmeel.

  • 10. Lamb Tikka €5,75

    Gemarineerd zacht lamsvlees, gegrild in de tandoori-kleioven.

  • 11. Hot Wings €5,00

    Kippenvleugels, gemarineerd in pittige Indiase kruiden en gegrild in de tandoori-kleioven.

  • 12. Mixed Kebab €5,75

    Gemarineerd lamsvlees en kipfilet gegrild in de tandoori-kleioven.

  • 13. Paneer Tikka €5,50

    Vegetarische gerecht, zelf gemaakte Indiase kaas, eerst gemarineerd en daarna gegrild in de tandoori-kleioven.

  • 14. Bhuna Prawn Puree €6,50

    Fijn gekruide kleine garnalen op zacht brood, een heel speciaal voorgerecht.

Veganistisch
Pittigheid

Vegetarische gerechten

  • 15. Vegetarische Thali (mild medium) miniaal 2 personen €19,95 P.P

    Kennismaking met de vegetarische Indiase keuken. 4 verschillende vegetarische gerechten met basmati rijst en vers nan brood. (moet van te voren besproken worden)

  • 16. Navratan Kurma (zoet) €14,75

    Een heerlijk mild vegetarisch gerecht. Een combinatie van diverse groenten, rozijnen, amandelschaafsel, kokos en room.

  • 17. Navratan Jal-ferizi (medium pittig ) €14,75

    Een medium pittig vegetarisch gerecht. Combinatie van diverse groenten gekruid met paprika, gember en verse koriander.

  • 18. Palak paneer (medium) €14,75

    Een combinatie van zelfgemaakte Indiase kaas en bladspinazie met een aroma van knoflook, citroensap en verse kruiden.

  • 19. Paneer Makani (zoet) €14,75

    Een lekker zoet gerecht. Zelfgemaakte Indiase kaas met rozijnen, amandelschaafsel, kokos en room.

  • 20. Vegetarische Balti (medium) €14,75

    De groente wordt bereid met een speciale balti pasta (mengsel van verse specerijen) en geserveerd met veel verse koriander.

  • 21. Shabji dansak (zoet, zuur en pittig) €14,75

    Diverse groenten, bereid met paprika, linzen en Indiase kruiden. Een mooie balans tussen zoet, zuur en pittig.

  • 22. Shabji green chilli massala (pittig ) €14,75

    Diverse groenten, bereid met knoflook, gember, groene paprika en Indiase kruiden.

  • 23. Paneer jal ferizi (medium) €14,75

    Blokjes paneer in een curry met paprika en ui.

  • 24. Paneer madras (pittig ) €14,75

    Blokjes paneer in een scherpe saus met citroen.

Kip curries specialiteiten

Deze kipgerechten zijn een selectie van de Indiase currykeuken. De kunst van het mengen van kruiden en specerijen, samengevoegd in een gerecht, wordt gebracht in drie smaken: mild, medium en pittig. Ze worden gereserveerd met basmati rijst. Nan kunt u extra bij bestellen. 

  • 25. Balti Murgh (medium) €16,50

    De kipfilet wordt bereid met een balti pasta (mengsel van verse specerijen) en geserveerd met veel verse koriander.

  • 26. Murgh Tikka Massala (zoet) €16,50

    Een overheerlijke milde curry. Gemarineerd kipfilet, eerst gegrild in de tandoori-kleioven, daarna bereid met rozijnen, kokos en room.

  • 27. Kashmiri Murgh (zoet) €16,50

    Een zeer zacht currygerecht. Malse kipfilet bereid met rozijnen, amandelschaafsel, kokos, mangopuree en lychee, daarna afgemaakt met heerlijke room.

  • 28. Sag Murgh (medium) €16,50

    Een bijzondere combinatie van zachte kipfilet en bladspinazie, bereid met knoflook, gember, citroensap en verse kruiden.

  • 29. Murgh Jal-ferizi (medium pittig) €16,50

    Een medium pittig kipgerecht. Combinatie van gekruide kipfilet met paprika, ui, gember, knoflook en Indiase kruiden.

  • 30. Murgh Madras (pittig) €16,50

    Dit kipgerecht is afkomstig uit Madras, een stad in het zuidelijk deel van India. Malse kipfilet bereid met heel fijn gemalen chili, citroensap, gember, knoflook en verse koriander.

  • 31. Murgh Vindaloo (zeer pittig) €16,50

    Een zeer pittig kipgerecht. Als murgh madras, maar dan met zeer pittige fijngemalen gedroogde chilipeper, citroen, fijne knoflook, aardappeltje en gember.

  • 32. Murgh Marco Polo (zoet) €16,50

    Een combinatie van kipfilet uit de kleioven in een heerlijke curry met vruchten, rozijnen, kokos en room.

  • 33. Murgh Dansak (zoet, zuur en pittig) €16,50

    Kipfilet, bereid met paprika, linzen en Indiase kruiden. Een mooie balans tussen zoet, zuur en pittig.

  • 34. Murgh Green Chilli Massala (pittig ) €16,50

    Kipfilet, bereid met knooflook, gember, groene paprika en Indiase kruiden.

  • 35. Butter chicken (zoet) €16,50

    Kipfilet, gegrild uit de tandoori oven in een zoete saus met kokos, rozijnen en amandelen.

Lams Curries Specialiteiten

Deze lamsgerechten zijn een selectie van de Indiase currykeuken. De kunst van het mengen van kruiden en specerijen, samengevoegd in een gerecht, wordt gebracht in drie smaken: mild, medium en pittig. Ze worden geserveerd met basmati rijst. Nan kunt u extra bijbestellen.

  • 36. Balti Lamb (medium) €17,50

    Een nieuwe ontdekking in de Indiase kookkunst. Het lamsvlees wordt bereid met een speciale balti pasta (mengsel van verse specerijen) en geserveerd met verse koriander.

  • 37. Lamb Tikka Massala (zoet) €17,50

    Een overheerlijke milde curry. Gemarineerd mals lamsvlees, eerst gerild in de tandoori-kleioven, daarna bereid met kokos, rozijnen, amandelschaafsel en room.

  • 38. Kashmiri Lamb (zoet) €17,50

    Een zeer zacht currygerecht. Zacht lamsvlees, bereid met rozijnen, amandelschaafsel, kokos, mango en lychee, daarna afgemaakt met heerlijke room.

  • 39. Sag Lamb (medium) €17,50

    Een bijzondere combinatie van zachte lamsvlees en bladspinazie, bereid met knoflook, gember, citroensap en verse kruiden.

  • 40. Lamb Jal-ferizi (medium pittig ) €17,50

    Dit lamsgerecht is afkomstig uit Madras, een stad in het zuidelijke deel van India. Zacht lamsvlees bereid met heel fijn gemalen chili, gember, knoflook en verse koriander.

  • 41. Lamb Madras (pittig ) €17,50

    Dit lamsgerecht is afkomstig uit Madras, een stad in het zuidelijke deel van India. Zacht lamsvlees bereid met heel fijn gemalen chilli, gember, knoflook en verse koriander.

  • 42. lamb Vindaloo (zeer pittig ) €17,50

    Een zeer pittig lamsgerecht. Pittiger dan de lam madras. Bereid met citroen, fijne knoflook en gember. Een aanrader voor hen die van echt pittig houden.

  • 43. Lamb Dansak (zoet, zuur en pittig) €17,50

    Lamsvlees, bereid met paprika, linzen en Indiase kruiden. Een mooie balans tussen zoet, zuur en pittig.

  • 44. Lamb green Chilli Massala (pittig ) €17,50

    Lamsvlees, bereid met knoflook, gember, groene paprika en Indiase kruiden.

  • 45. Lamb Pachanda (zoet) €17,50

    Lamsvlees uit de kleioven, bereid met kokos, rozijnen en rode wijn.

Visgerechten

Visgerechten zijn zeer geliefd in India. Ook deze gerechten kunt u krijgen in de drie smaken: mild, medium en pittig. De gerechten worden geserveerd met basmati rijst. Nan kunt u extra bij bestellen.

  • 46. Bengal viscurry (medium) €16,50

    Stukjes pangasiusfilet bereid met paprika, groentemix en Bengaalse kruiden.

  • 47. Jhinga kurma (zoet) €19,75

    Grote garnalen eerst gegrild in de tandoori klei-oven. Daarna bereid met rozijnen, kokos en room.

  • 48. Vis bhuna (medium pittig ) €16,50

    Stukjes pangasiusfilet bereid met paprika, uien, tomaten en Indiase kruiden. Lekker kruidig.

  • 49. Vis kurma (zoet) €16,50

    Stukjes pangasiusfilet bereid met rozijnen, kokos en room.

  • 50. Prawn kurma €16,50

    Kleine garnalen, bereid met rozijnen, kokos en room.

Tandoori gerechten

De tandoori-oven, in India tandoor genoemd, is gemaakt van klei en heeft een kegelvorm als een bijenkorf. Deze kleipot werd duizenden jaren geleden uitgevonden en heeft zich ontwikkeld tot een zeer traditioneel Indiaas kookapparaat. Hij wordt gestookt met houtskool en bereikt erg hoge temperaturen.

Hierdoor is het vlees, dat aan een spies geregen wordt, heel snel gaar. De tandoor is een echte oven en daarom kan er ook brood, nan, in gebakken worden. Dit Indiase nan brood wordt aan de binnenkant tegen de wand geplakt en is binnen enkele minuten klaar. Nan kunt u extra bijbestellen.

Onze tandoori gerechten worden geserveerd met basmati rijst.

  • 51. Tandoori Murgh €16,00

    Een traditioneel en beroemd Indiaas gerecht, heerlijk malse kippenboutjes, gemarineerd en gegrild in de tandoori-kleioven.

  • 52. Murgh Tikka €16,00

    Malse stukjes kipfilet, gemarineerd in verse kruiden en daarna gegrild in de tandoori kleioven.

  • 53. Lamb Tikka €17,00

    Medium gekruid en gemarineerd zacht lamsvlees, gegrild in de tandoori kleioven.

  • 54. Jhinga Tikka €20,00

    Grote garnalen uit de Golf van Bengalen, gemarineerd in verse kruiden en daarna gegrild in de tandoori kleioven.

  • 55. Tandoori Mixed Grill €18,50

    Een complete introductie van de Indiase tandoori-keuken. Gemarineerde kipfilet, kippenboutjes en zacht lamsvlees. Gegrild in de tandoori kleioven en wordt geserveerd met basmati rijst of vers nan brood. Specialiteit van Gandhi.

Biryanis

In India wordt veel rijst gegeten en men kent dan ook veel variatie op gewone witte rijst. Een heerlijk gerecht van Basmati rijst met rozijnen, amandelschaafsel, kokos en verse kruiden. 

  • 56. Murgh Tikka Biryani (medium) €15,50

    Een combinatie van rijst, malse gegrilde kipfilet, bereid met paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.

  • 57. Lamb Tikka Biryani (medium) €16,50

    Een combinatie van rijst en zacht gegrild lamsvlees. Bereid met paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.

  • 58. Groenten Biryani (medium) €14,50

    Een overheerlijke vegetarische biryani. Een combinatie van rijst, diverse groenten, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.

  • 59. Shahi Biryani (mild) €14,50

    Een speciale vegetarische biryani. Een combinatie van rijst, diverse vruchten, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.

  • 60. Prawn Biryani €16,50

    Een verrassende combinatie van kleine garnalen, rijst, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.

  • 61. Jhinga Biryani (medium) €18,25

    Een speciaal biryani gerecht voor de liefhebber. Jumbo garnalen uit de Golf van Bengalen, bereid met rijst, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.

Suggesties van de chef

Deze gerechten zijn een selectie van de wat het Indiase culinaire te bieden heeft en worden door onze chefkok aanbevolen. Ze worden geserveerd met Basmati rijst. Nan kunt u extra bijbestellen.

  • 62. Jhinga do Piaza (medium pittig ) €19,50

    Een traditioneel en beroemd Indiaas gerecht, heerlijk malse kippenboutjes, gemarineerd en gegrild in de tandoori-kleioven.

  • 63. Royal Tandoori Mixed Grill (medium) €19,50

    Een complete introductie van Indiase tandoori-keuken. Gemarineerde kipfilet, kippenboutjes, zacht lamsvlees en een grote garnaal uit de Golf van Bengalen, wordt geserveerd met basmati rijst.

  • 64. Thali Royal (mild/medium) minimaal 2 personen €22.00 PP

    Kennismaking met curry's uit de Indiase keuken. 4 verschillende curry's waaronder 1 lam, 2 kip en 1 vegetarisch. Inclusief basmati rijst en nan.

  • 65. Karai Gosth (medium) €17,50

    Een medium lamsvlees gerecht bereid met verse tomaat, paprika, ui en verse kruiden.

  • 66. Rogan Josh (medium) €17,50

    Heerlijk zacht lamsvlees in een curry saus. Afgemaakt met heel fijne knoflook en verse tomaten.

  • 67. Jhinga Bhuna (medium) €18,75

    Een verrukkelijk gerecht. Grote garnalen uit de Golf van Bengalen. Eerst gemarineerd in een combinatie van verse kruiden en specerijen, daarna gegrild in de tandoori-kleioven en afgemaakt met verse tomaten, paprika en ui.

  • 68. Karai Murgh (medium) €16,50

    Een medium kipgerecht, bereid met verse tomaat, paprika en Indiase kruiden.

  • 69. Jhinga Mushroom Balti (medium) €20,50

    De grote garnalen worden eerst gegrild in de tandoori oven. Daarna bereid met een speciale balti pasta (mengsel van verse specerijen), champignons en verse koriander.

  • 70. Kindermenu €7,75

    Gegrilde malse stukjes kipfilet, geserveerd met nan brood of basmati rijst.

Bijgerechten

Een Indiase maaltijd bestaat in de regel uit vele gerechten. Deze heerlijke bijgerechten kunnen in combinatie met een hoofdgerecht besteld worden.

  • 71. Verse salade €3,75

    Een frisse salade met ijsbergsla, tomaten, komkommer en mintsaus.

  • 72. Paneer salade €4,00

    Een frisse salade met zelfgemaakte Indiase kaas, ijsbergsla, tomaten en komkommer.

  • 73. Mushroom Bhaji €4,00

    Fijn gesneden champignons met uien, paprika, verse koriander in een kruidenmengsel.

  • 74. Sabji Bhaji €4,50

    Een combinatie van diverse groenten, licht gekruid met paprika, uien, tomaten en verse koriander.

  • 75. Bombay Aloo €4,50

    Pittig gekruide curry van aardappelen in een heerlijke saus.

  • 76. Sag Aloo €4,50

    Een heerlijke bijgerecht. Een combinatie van aardappelen en bladspinazie, licht gekruid en afgemaakt met fijne knoflook en citroensap.

  • 77. Aloo Gobi €4,50

    Aardappelen en bloemkool, bereid in een gemengde kerrie kruidensaus.

  • 78. Tarka Dal €4,50

    Een combinatie van linzen, bereid met gember, ui, fijngesneden knoflook en verse koriander.

  • 79. Raita €3,00

    Een mengsel van Yoghurt, tomaat en komkommer. Raita is de perfecte verkoeling bij pittige curry's.

Indiaas brood

  • Nan (naturel) €3,00
  • Peswari nan (zoet) €3,75
  • Garlic nan (knoflook) €3,75
  • Kulcha nan (groente) €3,75
  • Paneer nan (Indiase kaas) €3,75

Dranken

Frisdranken

  • Spa rood/blauw €2,25
  • Coca cola €2,25
  • Coca cola light €2,25
  • Sinas €2,25
  • Sprite €2,25
  • Cassis €2,25
  • Rivella €2,25
  • Tonic €2,25
  • Bitter lemon €2,25
  • Appelsap €2,25
  • Jus d orange €2,25
  • IJsthee (zonder prik) €2,25
  • Mangosap €2,25

Bieren

  • Hertog Jan €2,50
  • Malt bier €2,50
  • Hoegaarden €2,75
  • Halve liter bier €4,00
  • Kingfisher (Indiaas bier) €3,75
  • Cobra (Indiaas bier) €3,75
  • Radler €2,50

Warme dranken

Huiswijnen

  • Rode wijn €2,75
  • Witte wijn €2,75
  • Rose wijn €2,75
  • Karaf rood €8,00
  • Karaf wit €8,00
  • Karaf rose €8,00
  • Fles rood €14,75
  • Fles wit €14,75
  • Fles rose €14,75
  • Rode port €2,50
  • Witte port €2,50

Buitenlands gedistilleerd

  • Baileys €4,00
  • Drambuie €4,00
  • Tia Maria €4,25
  • Cointreau €4,25
  • Bacardi €4,00
  • Amaretto €4,25
  • Vodka €3,50
  • Sambuca €3,75
  • Gin €3,50
  • Licor 43 €3,50