Een heldere linzensoep met verse koriander en een tikje citroensap.
Medium pittige soep uit Zuid-India, een combinatie van linzen, citroensap, koriander en verse kruiden.
Romige, volle soep met linzen, rijst, koriander, knoflook en citroen.
Aardappelen en doperwtjes, verpakt in een driehoekje van bladerdeeg.
Gebakken balletjes ui met koriander, paprika, kikkererwtenmeel en verse kruiden. Een traditioneel vegetarisch gerecht.
Stukjes gekruide kipfilet, gefrituurd in een deeg van kikkererwtenmeel.
Kleine stukjes malse kipfilet in een zoetzure tamarindesaus.
Malse stukjes kipfilet gemarineerd in verse kruiden en daarna gegrild in de tandoori-kleioven.
Stukjes pangasiusfilet gefrituurd in een deeg van kikkererwtenmeel.
Gemarineerd zacht lamsvlees, gegrild in de tandoori-kleioven.
Kippenvleugels, gemarineerd in pittige Indiase kruiden en gegrild in de tandoori-kleioven.
Gemarineerd lamsvlees en kipfilet gegrild in de tandoori-kleioven.
Vegetarische gerecht, zelf gemaakte Indiase kaas, eerst gemarineerd en daarna gegrild in de tandoori-kleioven.
Fijn gekruide kleine garnalen op zacht brood, een heel speciaal voorgerecht.
Een heerlijk mild vegetarisch gerecht. Een combinatie van diverse groenten, rozijnen, amandelschaafsel, kokos en room.
Een medium pittig vegetarisch gerecht. Combinatie van diverse groenten gekruid met paprika, gember en verse koriander.
Een combinatie van zelfgemaakte Indiase kaas en bladspinazie met een aroma van knoflook, citroensap en verse kruiden.
Een lekker zoet gerecht. Zelfgemaakte Indiase kaas met rozijnen, amandelschaafsel, kokos en room.
De groente wordt bereid met een speciale balti pasta (mengsel van verse specerijen) en geserveerd met veel verse koriander.
Diverse groenten, bereid met paprika, linzen en Indiase kruiden. Een mooie balans tussen zoet, zuur en pittig.
Diverse groenten, bereid met knoflook, gember, groene paprika en Indiase kruiden.
Blokjes paneer in een curry met paprika en ui.
Blokjes paneer in een scherpe saus met citroen.
Deze kipgerechten zijn een selectie van de Indiase currykeuken. De kunst van het mengen van kruiden en specerijen, samengevoegd in een gerecht, wordt gebracht in drie smaken: mild, medium en pittig. Ze worden gereserveerd met basmati rijst. Nan kunt u extra bij bestellen.
De kipfilet wordt bereid met een balti pasta (mengsel van verse specerijen) en geserveerd met veel verse koriander.
Een overheerlijke milde curry. Gemarineerd kipfilet, eerst gegrild in de tandoori-kleioven, daarna bereid met rozijnen, kokos en room.
Een zeer zacht currygerecht. Malse kipfilet bereid met rozijnen, amandelschaafsel, kokos, mangopuree en lychee, daarna afgemaakt met heerlijke room.
Een bijzondere combinatie van zachte kipfilet en bladspinazie, bereid met knoflook, gember, citroensap en verse kruiden.
Een medium pittig kipgerecht. Combinatie van gekruide kipfilet met paprika, ui, gember, knoflook en Indiase kruiden.
Dit kipgerecht is afkomstig uit Madras, een stad in het zuidelijk deel van India. Malse kipfilet bereid met heel fijn gemalen chili, citroensap, gember, knoflook en verse koriander.
Een zeer pittig kipgerecht. Als murgh madras, maar dan met zeer pittige fijngemalen gedroogde chilipeper, citroen, fijne knoflook, aardappeltje en gember.
Een combinatie van kipfilet uit de kleioven in een heerlijke curry met vruchten, rozijnen, kokos en room.
Kipfilet, bereid met paprika, linzen en Indiase kruiden. Een mooie balans tussen zoet, zuur en pittig.
Kipfilet, bereid met knooflook, gember, groene paprika en Indiase kruiden.
Kipfilet, gegrild uit de tandoori oven in een zoete saus met kokos, rozijnen en amandelen.
Deze lamsgerechten zijn een selectie van de Indiase currykeuken. De kunst van het mengen van kruiden en specerijen, samengevoegd in een gerecht, wordt gebracht in drie smaken: mild, medium en pittig. Ze worden geserveerd met basmati rijst. Nan kunt u extra bijbestellen.
Een nieuwe ontdekking in de Indiase kookkunst. Het lamsvlees wordt bereid met een speciale balti pasta (mengsel van verse specerijen) en geserveerd met verse koriander.
Een zeer zacht currygerecht. Zacht lamsvlees, bereid met rozijnen, amandelschaafsel, kokos, mango en lychee, daarna afgemaakt met heerlijke room.
Een bijzondere combinatie van zachte lamsvlees en bladspinazie, bereid met knoflook, gember, citroensap en verse kruiden.
Dit lamsgerecht is afkomstig uit Madras, een stad in het zuidelijke deel van India. Zacht lamsvlees bereid met heel fijn gemalen chili, gember, knoflook en verse koriander.
Dit lamsgerecht is afkomstig uit Madras, een stad in het zuidelijke deel van India. Zacht lamsvlees bereid met heel fijn gemalen chilli, gember, knoflook en verse koriander.
Een zeer pittig lamsgerecht. Pittiger dan de lam madras. Bereid met citroen, fijne knoflook en gember. Een aanrader voor hen die van echt pittig houden.
Lamsvlees, bereid met paprika, linzen en Indiase kruiden. Een mooie balans tussen zoet, zuur en pittig.
Lamsvlees, bereid met knoflook, gember, groene paprika en Indiase kruiden.
Lamsvlees uit de kleioven, bereid met kokos, rozijnen en rode wijn.
Visgerechten zijn zeer geliefd in India. Ook deze gerechten kunt u krijgen in de drie smaken: mild, medium en pittig. De gerechten worden geserveerd met basmati rijst. Nan kunt u extra bij bestellen.
Stukjes pangasiusfilet bereid met paprika, groentemix en Bengaalse kruiden.
Grote garnalen eerst gegrild in de tandoori klei-oven. Daarna bereid met rozijnen, kokos en room.
Stukjes pangasiusfilet bereid met paprika, uien, tomaten en Indiase kruiden. Lekker kruidig.
Stukjes pangasiusfilet bereid met rozijnen, kokos en room.
Kleine garnalen, bereid met rozijnen, kokos en room.
De tandoori-oven, in India tandoor genoemd, is gemaakt van klei en heeft een kegelvorm als een bijenkorf. Deze kleipot werd duizenden jaren geleden uitgevonden en heeft zich ontwikkeld tot een zeer traditioneel Indiaas kookapparaat. Hij wordt gestookt met houtskool en bereikt erg hoge temperaturen.
Hierdoor is het vlees, dat aan een spies geregen wordt, heel snel gaar. De tandoor is een echte oven en daarom kan er ook brood, nan, in gebakken worden. Dit Indiase nan brood wordt aan de binnenkant tegen de wand geplakt en is binnen enkele minuten klaar. Nan kunt u extra bijbestellen.
Onze tandoori gerechten worden geserveerd met basmati rijst.
Een traditioneel en beroemd Indiaas gerecht, heerlijk malse kippenboutjes, gemarineerd en gegrild in de tandoori-kleioven.
Malse stukjes kipfilet, gemarineerd in verse kruiden en daarna gegrild in de tandoori kleioven.
Medium gekruid en gemarineerd zacht lamsvlees, gegrild in de tandoori kleioven.
Grote garnalen uit de Golf van Bengalen, gemarineerd in verse kruiden en daarna gegrild in de tandoori kleioven.
Een complete introductie van de Indiase tandoori-keuken. Gemarineerde kipfilet, kippenboutjes en zacht lamsvlees. Gegrild in de tandoori kleioven en wordt geserveerd met basmati rijst of vers nan brood. Specialiteit van Gandhi.
In India wordt veel rijst gegeten en men kent dan ook veel variatie op gewone witte rijst. Een heerlijk gerecht van Basmati rijst met rozijnen, amandelschaafsel, kokos en verse kruiden.
Een combinatie van rijst, malse gegrilde kipfilet, bereid met paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Een overheerlijke vegetarische biryani. Een combinatie van rijst, diverse groenten, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Een speciale vegetarische biryani. Een combinatie van rijst, diverse vruchten, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Een verrassende combinatie van kleine garnalen, rijst, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Een speciaal biryani gerecht voor de liefhebber. Jumbo garnalen uit de Golf van Bengalen, bereid met rijst, paprika, verse koriander, rozijnen, kokos en amandelschaafsel.
Deze gerechten zijn een selectie van de wat het Indiase culinaire te bieden heeft en worden door onze chefkok aanbevolen. Ze worden geserveerd met Basmati rijst. Nan kunt u extra bijbestellen.
Grote garnalen in een lekkere curry met uien, paprika, tomaat en verse kruiden
Een complete introductie van Indiase tandoori-keuken. Gemarineerde kipfilet, kippenboutjes, zacht lamsvlees en een grote garnaal uit de Golf van Bengalen, wordt geserveerd met basmati rijst.
Een medium lamsvlees gerecht bereid met verse tomaat, paprika, ui en verse kruiden.
Heerlijk zacht lamsvlees in een curry saus. Afgemaakt met heel fijne knoflook en verse tomaten.
Een verrukkelijk gerecht. Grote garnalen uit de Golf van Bengalen. Eerst gemarineerd in een combinatie van verse kruiden en specerijen, daarna gegrild in de tandoori-kleioven en afgemaakt met verse tomaten, paprika en ui.
Een medium kipgerecht, bereid met verse tomaat, paprika en Indiase kruiden.
De grote garnalen worden eerst gegrild in de tandoori oven. Daarna bereid met een speciale balti pasta (mengsel van verse specerijen), champignons en verse koriander.
Gegrilde malse stukjes kipfilet, geserveerd met nan brood of basmati rijst.
Een Indiase maaltijd bestaat in de regel uit vele gerechten. Deze heerlijke bijgerechten kunnen in combinatie met een hoofdgerecht besteld worden.
Een frisse salade met ijsbergsla, tomaten, komkommer en mintsaus.
Een frisse salade met zelfgemaakte Indiase kaas, ijsbergsla, tomaten en komkommer.
Fijn gesneden champignons met uien, paprika, verse koriander in een kruidenmengsel.
Een combinatie van diverse groenten, licht gekruid met paprika, uien, tomaten en verse koriander.
Pittig gekruide curry van aardappelen in een heerlijke saus.
Een heerlijke bijgerecht. Een combinatie van aardappelen en bladspinazie, licht gekruid en afgemaakt met fijne knoflook en citroensap.
Aardappelen en bloemkool, bereid in een gemengde kerrie kruidensaus.
Een combinatie van linzen, bereid met gember, ui, fijngesneden knoflook en verse koriander.
Een mengsel van Yoghurt, tomaat en komkommer. Raita is de perfecte verkoeling bij pittige curry's.